Opleidingsplan – Lekkerkerker

Een (strategisch) opleidingsplan zorgt voor een duidelijk aanpak voor het opleiden van medewerkers.  Door het opleidingsbeleid te professionaliseren voelen medewerkers zich meer gewaardeerd en benut je kansen optimaal. Daarnaast werk je volgens een plan gericht aan jouw organisatiedoelen. Het opleidingsbeleid formuleren wij namelijk altijd vanuit je strategie en organisatie- of teamdoelen. Behaal meer rendement uit je opleidingsbudget met een opleidingsplan!

divider-onder-subtiel

Cbt bleek al snel een partij te zijn die verbeteringen ook kan borgen in de praktijk

Zoals voor veel productiebedrijven zijn goed personeel en schaarste van grondstoffen voor Lekkerkerker uitdagingen van vandaag en morgen. Om hier een antwoord op te geven, werkt Lekkerkerker aan het maximaliseren van het samenspel tussen productie en techniek. Broer en zus Niels en Mariska Lekkerkerker zijn onlangs samen met Cbt een traject gestart en vertellen wat dit concreet betekent voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het resultaat

  • De juiste mensen op de juiste plek

  • Professionalisering van het opleidingsbeleid

  • Duidelijk overzicht van opleidingen per medewerker

  • Behoud en benut talenten van medewerkers

  • Meer rendement uit opleidingsbudgetten

Subtiel-divider-boven

5 tips werkplekleren

Wil jij net als Huhtamäki werkplekleren implementeren binnen jouw organisatie? Download gratis onze tips en behaal meer rendement uit je opleidingsbeleid!

Subtiel-divider-onder3
boek 5 tips werkplekleren

Al resultaten behaald met