Onboarding programma
Nature’s Pride

Een onboarding programma zorgt voor een snelle en complete integratie van nieuwe medewerkers. Door een uniforme wijze van inwerken bespaar je tijd en kun je inwerktijden verkorten! In het warehouse van Nature’s Pride wordt veel gewerkt met uitzendkrachten. Zij verwerken grote orders van internationale klanten, waardoor het belangrijk is om uitzendkrachten snel productief te krijgen. Nature’s Pride heeft ons gevraagd om een onboarding programma te ontwikkelen om de inzetbaarheid van nieuwe medewerkers te verbeteren en te versnellen.

divider-onder-subtiel

Wat hebben we gedaan?

Cbt heeft een onboarding programma ontwikkeld met diverse werkplekinstructies voor het orderpicken en bouwen van pallets. De werkplekinstructies zijn op verschillende plekken op de afdeling opgehangen, zodat (nieuwe) medewerkers hier makkelijk bij kunnen. Daarnaast worden er ervaren medewerkers ingezet als trainer. Zij zijn door Cbt getraind in continu verbeteren door PDCA (plan do check act) en het maken en hanteren van de instructies. En is er een eindcontroleur toegevoegd, die fouten kan bijhouden, waardoor er nog beter op resultaat kan worden gestuurd.

Het resultaat

  • Inwerkprogramma is met 4 weken verkort
  • Lager personeelsverloop

  • Uniforme wijze van inwerken

  • Minder fouten in orders

Subtiel-divider-boven

5 tips efficiënt inwerken

Een goed onboarding programma bespaart tijd en geld. Wil jij net als Nature’s Pride inwerktijden verkorten? Download gratis onze tips en behaal meer rendement uit je opleidingsbeleid!

Subtiel-divider-onder3

Al resultaten behaald met