Digitale leeromgeving – Dr. Oetker

Een eigen digitale leeromgeving is herkenbaar voor medewerkers en biedt een overzicht van alle e-learning, opdrachten, aanvullende theorie en oefentoetsen. Ook kun je gericht sturen op de ontwikkeling van medewerkers, doordat je de voortgang goed kan bewaken in de online leeromgeving.

divider-onder-subtiel

Doordat Cbt veel ervaring heeft met de voedingsmiddelenindustrie, zie ik hen echt als aanvulling binnen ons bedrijf.

Dr. Oetker is een merk dat bijna iedereen kent. Het brede assortiment producten is in veel Nederlandse keukens terug te vinden. Het bedrijf is wereldwijd actief en in de Nederlandse productielocatie in Leeuwarden worden de bakmixen gemaakt voor onder andere kwarktaart, cake en pannenkoeken.

Met Cbt zijn ze het afgelopen jaar een opleidingstraject gestart. In dit artikel vertelt dhr. Elzinga, training & educatie coördinator over de samenwerking en waarom opleiden het afgelopen jaar steeds belangrijker is geworden.

Het resultaat

  • Een overzichtelijke online leeromgeving

  • Gericht sturen op ontwikkeling

  • Voortgang bewaken

  • Altijd compliant

Subtiel-divider-boven

Gratis praktische tips!

E-learning bespaart tijd en geld. Maar hoe zorg je dat e-learning het gewenste resultaat oplevert en niet hetzelfde effect heeft als een boek? Download gratis onze tips en behaal meer resultaat uit je online leeromgeving!

Subtiel-divider-onder3

Al resultaten behaald met