Over ons

Sinds onze oprichting in 1994 hebben we maar één doel: bijdragen aan jouw succes. Dit doen wij door leerinterventies (trainingen, opleidingen, coaching, werkplekleren) voor jouw medewerkers te maken en verzorgen in lijn met de strategie en doelstellingen van jouw organisatie. Met het juiste gedrag, houding en motivatie behaalt een medewerker de juiste competenties om zijn of haar werk nog beter uit te kunnen voeren en helpen zij jouw doelen realiseren. Of je nu efficiënter wilt produceren, de klanttevredenheid wilt verhogen of meer winst nastreeft. Cbt (centrum bedrijfstrainingen) helpt bij het realiseren van jouw doelen. En daar halen wij enorm veel plezier en energie uit, want jouw succes is ons succes en andersom.

Cbt  resultaat uit opleiden

Missie

De competenties van medewerkers binnen de industrie herkennen, benutten en ontwikkelen in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie.

Visie

Een opleidingswereld creëren waarin competenties belangrijker zijn dan behaalde diploma’s of certificaten.

divider-onder-subtiel

Resultaatgericht

Ambitieus als we zijn, gaan we gefocust op onze doelen af. Wij laten ons niet afleiden door problemen of tegenslagen, wij zien altijd oplossingen, want wij halen enorm veel plezier en energie uit successen.

Betrokken

Wij voeren niet zomaar ons werk uit. We denken mee in proces, uitvoering en resultaat. Betrokkenheid is voor ons als vanzelfsprekend, want samen bereik je meer.

Vindingrijk

Dagelijks dagen we onszelf uit om na te blijven denken over nieuwe vormen van leren. Wij zijn creatief in het inzetten van beschikbare middelen, want we willen leren zo leuk en toegankelijk mogelijk maken.

Subtiel-divider-boven

Bekijk leeromgevingen

We hebben digitale leeromgevingen mogen ontwikkelen voor o.a. Aviko,  FrieslandCampina,
KIVO en Voort. Bekijk hiernaast een greep uit de online leeromgevingen van onze klanten. Wil jij ook een eigen digitale leeromgeving? Neem contact met ons op!

Subtiel-divider-onder3

Al resultaten behaald met