Onze werkwijze

Cbt helpt organisaties bij het succesvol implementeren van werkplekleren binnen hun opleidingsbeleid. Daarnaast ontwikkelen wij innovatieve leertools. Met onze innovatieve werkplekoplossingen leren medewerkers just-in-time en just-enough, zodat ze bijdragen aan jouw organisatiedoelen. En jij direct meer rendement uit jouw opleidingsbeleid behaalt!

Het werkplekleren traject van begin tot eind

divider-onder-subtiel

Samenwerking en projectbegeleiding

Om gezamenlijk te komen tot het gestelde opleidingsresultaat, hanteren we een vaste projectaanpak. Samengevat bestaat deze uit drie elementen:

  1. Focus op resultaat
  2. Vaste projectstructuur
  3. Betrokken projectleider.

Focus op resultaat

Bij Cbt hebben we de focus op resultaat. Daarom maken we elke opleiding en elke training op maat voor onze klanten. We bewaken het resultaat van werkplekleren met behulp van de leeromgeving. Hierin wordt de voortgang gevolgd en geborgd. Ook het resultaat van de werkplektrainingen wordt gemeten (voor en na). Dit is dan onderwerp van het evaluatiegesprek met de projectleider en accountmanager.

Vaste projectstructuur

Om de inhoud van de opleiding(en) goed af te stemmen op de situatie bij onze klanten, hanteren we een projectstructuur waarbij we stapsgewijs nauwkeurig de gewenste resultaten in kaart brengen. Alle stappen van het project worden in een plan vastgelegd. Ook weet elke betrokkene wat zijn rol in het project is. We hebben de projectstructuur schematisch vastgelegd.

Betrokken projectleider

Het project wordt vanuit Cbt geleid door een onderwijskundig projectleider die de klant meeneemt en begeleidt in de projectaanpak. Bij elke stap van het traject zorgt de projectleider ervoor dat er afstemming is, producten worden opgeleverd en afspraken worden vastgelegd. Dit alles uiteraard conform de inhoud, de planning en het tijdpad zoals dat beschreven is in het opleidingsplan.

Subtiel-divider-boven

Bekijk leeromgevingen

We hebben digitale leeromgevingen mogen ontwikkelen voor o.a. Aviko,  FrieslandCampina,
KIVO en Voort. Bekijk hiernaast een greep uit de online leeromgevingen van onze klanten. Wil jij ook een eigen digitale leeromgeving? Neem contact met ons op!

Subtiel-divider-onder3

Al resultaten behaald met