Trainingen en opleidingen gaan door
Cbt volgt de richtlijnen van het RIVM, GGD en het ministerie van Onderwijs. Op basis van deze richtlijnen is er op dit moment geen reden om onze trainingen te annuleren. Zonder tegenbericht gaan deze activiteiten dus gewoon door. Mocht de situatie veranderen, dan informeren wij je per e-mail of via een bericht op de website. Houd deze dus ook in de gaten.

Twijfel je of je naar een training of opleiding wil komen, neem dan de richtlijnen van het RIVM en de (regionale) GGD in acht. Op de locaties vragen wij je de hygiënemaatregelen van de GGD en het RIVM te volgen en geen handen te schudden.

Onze trainers hebben richtlijnen ontvangen hoe om te gaan met hygiëne. Wanneer zij ziekte verschijnselen vertonen in welke vorm dan ook hebben zij contact met ons kantoor en worden zij vervangen of wordt er een andere oplossing gevonden zodat wij het eventuele risico voor onze klanten en deelnemers tot het uiterste minimum beperken. Voor de eerste lessen voor de bbl klassen in Noord – Brabant is de mogelijkheid om de les via Webinars open gezet zodat de lessen ten alle tijden kunnen doorgaan.

Meer informatie over het coronavirus vind je op de website van de Rijksoverheid, het RIVM en de GGD.

Voor vragen neem je contact op met Cbt op 0800 – 228 72 46.

Blijf op de hoogte!

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming om gecontacteerd te worden door Cbt*