Werkplekleren – Tata Steel

Leren is het meest effectief op de werkvloer. Maar liefst 70% van het leereffect wordt bereikt door te doen. Daarom helpt Cbt organisaties bij het implementeren van werkplekleren binnen hun opleidingsbeleid. Dit doen wij door het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve opleidingsprogramma’s voor op de werkplek. Of je nu snel uitzendkrachten wil opleiden of medewerkers wil laten groeien binnen hun huidige functie, wij zorgen dat zij zo fijn en effectief mogelijk leren, zodat jij meer rendement behaalt uit jouw opleidingsbeleid en budget!

divider-onder-subtiel

De digitale leeromgeving van Cbt past bij de huidige tijd en manier van opleiden

SAB profiel is een dochteronderneming van Tata Steel en produceert en distribueert profielen en sandwich panelen welke in de bouw, als wand- en dakbeplating worden toegepast. Het bedrijf is een van de grotere toeleveranciers in Nederland, België en Duitsland. In 2018 deed QHSE Manager Bernd van Balen Walter onderzoek naar veilig hijsen binnen de organisatie. Hij concludeerde dat voornamelijk het opleidingstraject sterk aan verbetering toe was. De manier waarop de organisatie op dat moment medewerkers opleidde, paste niet meer bij deze tijd. Uiteindelijk gaf SAB aan Cbt de opdracht om de opleiding ‘veilig hijsen’ te implementeren binnen de organisatie. Bernd van Balen Walter vertelt in dit artikel meer over de samenwerking met Cbt.

Het resultaat

  • Meer rendement uit opleidingsbudgetten

  • Direct toepasbaar op de werkvloer

  • Versnelt inzetbaarheid

  • Verbetert de eigen standaard van de organisatie

  • Bevordert de leercultuur

  • Vergroot de allround inzetbaarheid

Subtiel-divider-boven

5 tips werkplekleren

Wil jij net als Huhtamäki werkplekleren implementeren binnen jouw organisatie? Download gratis onze tips en behaal meer rendement uit je opleidingsbeleid!

Subtiel-divider-onder3
boek 5 tips werkplekleren

Al resultaten behaald met