Werkplekleren – AFP

Leren is het meest effectief op de werkvloer. Maar liefst 70% van het leereffect wordt bereikt door te doen. Daarom helpt Cbt organisaties bij het implementeren van werkplekleren binnen hun opleidingsbeleid. Dit doen wij door het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve opleidingsprogramma’s voor op de werkplek. Of je nu snel uitzendkrachten wil opleiden of medewerkers wil laten groeien binnen hun huidige functie, wij zorgen dat zij zo fijn en effectief mogelijk leren, zodat jij meer rendement behaalt uit jouw opleidingsbeleid en budget!

divider-onder-subtiel

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren

Alle medewerkers zelfstandig aan de lijn laten werken, dat was het doel dat AFP graag wilde bereiken. In 2018 besloot het bedrijf daarom dat alle operators een opleiding moesten volgen, ongeacht hun staat van dienst of leeftijd. Alleen voor medewerkers van 62 jaar of ouder gold een vrijstelling van de opleiding, die maximaal 2,5 jaar duurt. We hebben René Kolk, Teamleider trainingen AFP, gevraagd hoe hij en de medewerkers de samenwerking met Cbt hebben ervaren.

Het resultaat

  • Meer rendement uit opleidingsbudgetten

  • Direct toepasbaar op de werkvloer

  • Versnelt inzetbaarheid

  • Verbetert de eigen standaard van de organisatie

  • Bevordert de leercultuur

  • Vergroot de allround inzetbaarheid

Subtiel-divider-boven

5 tips werkplekleren

Wil jij net als Huhtamäki werkplekleren implementeren binnen jouw organisatie? Download gratis onze tips en behaal meer rendement uit je opleidingsbeleid!

Subtiel-divider-onder3
boek 5 tips werkplekleren

Al resultaten behaald met