Onboardingprogramma bij
VECO

Veco is dé fabrikant van microprecisie-onderdelen. Wereldwijd bedienen zij innovatieve hi-tech bedrijven binnen de industrie. Om haar medewerkers mee te laten groeien met de snelgroeiende ontwikkelingen binnen de industrie, het ruime aanbod aan trainingen en opleidingen van Cbt en het centraal staan van resultaat uit opleiden binnen het handelen van Cbt koos Veco ervoor om een samenwerking aan te gaan met Cbt.

divider-onder-subtiel

Wat hebben we gedaan?

Veco maakt gebruik van de mbo operatoropleidingen, het leermanagementsysteem (LMS), onderwijskundige ondersteuning, ontwikkeling van trainingen en diverse e-learnings van Cbt. Ook ontwikkelde Cbt een onboarding programma om medewerkers welkom te heten en te voorzien van de eerste instructies van Veco. Daarnaast kunnen ze de voortgang van het opleiden van werknemers gemakkelijk bewaken en sturen op ontwikkelen met de online vaardighedenmatrix. Johan Boerman, opleidingscoördinator Veco, vertelt over deze samenwerking.

Meegaan met de enorme ontwikkelingen

“Ontwikkelingen in de techniek gaan snel. Apparatuur wordt bijvoorbeeld steeds moderner en fijngevoeliger. Bij Veco houden we deze ontwikkelingen nauw in de gaten en spelen hier zelf zoveel mogelijk op in. Dit vraagt natuurlijk wat van onze operators. Om mensen binnen te houden, te laten groeien en doorstromen zijn we op zoek gegaan naar een opleidingspartner die daarin faciliteert.” Aldus Johan Boerman.

Professioneel onboardingprogramma
“Cbt is een opleider die meebeweegt, snel schakelt en proactief meedenkt. Zo biedt Cbt goede standaard modules voor een gegronde basis, maar denkt daarnaast echt mee met onze organisatie. We kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk meerdere e-learnings inclusief toetsing koppelen in de online vaardighedenmatrix, dat is een enorme aanwinst bij het opleiden van ons personeel. Kortom: Cbt heeft ons geholpen aan een professioneel onboarding programma!”

– Johan Boerman, opleidingscoördinator bij Veco

Bekijk de digitale leeromgeving

Het resultaat

  • Kortere inwerktijden

  • Snelle en concrete integratie van nieuwe medewerkers

  • Gemakkelijk het opleidingsproces bewaken

  • Sturen op ontwikkeling

Subtiel-divider-boven

5 tips efficiënt inwerken

Een goed onboarding programma bespaart tijd en geld. Wil jij net als Veco inwerktijden verkorten? Download gratis onze tips en behaal meer rendement uit je opleidingsbeleid!

Subtiel-divider-onder3

Al resultaten behaald met