Opleidingsplan – Saturn Petcare

Een (strategisch) opleidingsplan zorgt voor een duidelijk aanpak voor het opleiden van medewerkers.  Door het opleidingsbeleid te professionaliseren voelen medewerkers zich meer gewaardeerd en benut je kansen optimaal. Daarnaast werk je volgens een plan gericht aan jouw organisatiedoelen. Het opleidingsbeleid formuleren wij namelijk altijd vanuit je strategie en organisatie- of teamdoelen. Behaal meer rendement uit je opleidingsbudget met een opleidingsplan!

divider-onder-subtiel

Danzij Cbt zijn onze mensen breder inzetbaar, bewuster van het proces en kijken vooruit

Saturn Petcare heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van honden- en kattenvoer en behoort tot de grootste petfoodfabrikanten van Europa. Saturn Petcare is groot geworden als fabrikant van huismerkproducten. Deze huismerkproducten leveren zij aan gerenommeerde internationale handelsketens binnen de levensmiddelenbranche, diverse discounters en drogisterijen. Om mee te gaan met de ontwikkelingen binnen de techniek, zoals automatisering van het machinepark, koos Saturn Petcare ervoor om een samenwerking aan te gaan met Cbt. Cbt stelde een concreet opleidingsplan voor de operators van Saturn Petcare op, zodat zij meegroeien met de snelle ontwikkelingen binnen de technische branche. Sherlinda Lucas, HR Business Partner Saturn Petcare, vertelt over deze samenwerking.

Het resultaat

  • De juiste mensen op de juiste plek

  • Professionalisering van het opleidingsbeleid

  • Duidelijk overzicht van opleidingen per medewerker

  • Behoud en benut talenten van medewerkers

  • Meer rendement uit opleidingsbudgetten

Subtiel-divider-boven

5 tips werkplekleren

Wil jij net als Huhtamäki werkplekleren implementeren binnen jouw organisatie? Download gratis onze tips en behaal meer rendement uit je opleidingsbeleid!

Subtiel-divider-onder3
boek 5 tips werkplekleren

Al resultaten behaald met