Opleidingsplan – KIVO

Een (strategisch) opleidingsplan zorgt voor een duidelijk aanpak voor het opleiden van medewerkers.  Door het opleidingsbeleid te professionaliseren voelen medewerkers zich meer gewaardeerd en benut je kansen optimaal. Daarnaast werk je volgens een plan gericht aan jouw organisatiedoelen. Het opleidingsbeleid formuleren wij namelijk altijd vanuit je strategie en organisatie- of teamdoelen. Behaal meer rendement uit je opleidingsbudget met een opleidingsplan!

divider-onder-subtiel

Cbt kent de dynamiek van een productieomgeving

KIVO Flexible Plastics is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de plastic industrie. Momenteel is KIVO één van de grotere producenten van PE folie in Europa. KIVO produceert folies en verpakkingen middels blaasextrusie, flexodrukken tot tien kleuren, lamineren, conversies en recycling. Daarnaast streeft KIVO naar permanente innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid. Voor de opleiding en ontwikkeling van haar (aankomend) productieleiders besloot KIVO een samenwerking aan te gaan met Cbt. Sylvia Molenaar, HR manager bij KIVO, vertelt over deze samenwerking.

Het resultaat

  • De juiste mensen op de juiste plek

  • Professionalisering van het opleidingsbeleid

  • Duidelijk overzicht van opleidingen per medewerker

  • Behoud en benut talenten van medewerkers

  • Meer rendement uit opleidingsbudgetten

Subtiel-divider-boven

5 tips werkplekleren

Wil jij net als Huhtamäki werkplekleren implementeren binnen jouw organisatie? Download gratis onze tips en behaal meer rendement uit je opleidingsbeleid!

Subtiel-divider-onder3
boek 5 tips werkplekleren

Al resultaten behaald met