huhtamaki

Opleidingsplan – Huhtamäki

Een (strategisch) opleidingsplan zorgt voor een duidelijk aanpak voor het opleiden van medewerkers.  Door het opleidingsbeleid te professionaliseren voelen medewerkers zich meer gewaardeerd en benut je kansen optimaal. Daarnaast werk je volgens een plan gericht aan jouw organisatiedoelen. Het opleidingsbeleid formuleren wij namelijk altijd vanuit je strategie en organisatie- of teamdoelen. Behaal meer rendement uit je opleidingsbudget met een opleidingsplan!

huhtamaki
divider-onder-subtiel

Wat hebben we gedaan?

Door middel van een werkplekanalyse is de benodigde vaardigheden, gedrag en kennis in kaart gebracht. Op basis hiervan heeft Cbt heeft een opleidingsplan gemaakt waarin alle onderdelen van het productieproces in een specifieke module worden behandeld. Het leerproces vindt hierbij voor het grootste deel plaats op de werkvloer gestuurd door opdrachten en onder begeleiding van werkplekcoaches. De inzet van werkplekcoaches is één van de meest effectieve vormen van leren. Daarnaast leert de ervaren medewerkers zo eigen talent herkennen en kan daardoor nog beter presteren.

Het resultaat

  • Professionalisering van opleidingsbeleid

  • Duidelijke overzicht van opleidingen per medewerker

  • Bevordert de leercultuur

  • Compliance en borgen van processen

Subtiel-divider-boven

5 tips werkplekleren

Wil jij net als Huhtamäki werkplekleren implementeren binnen jouw organisatie? Download gratis onze tips en behaal meer rendement uit je opleidingsbeleid!

Subtiel-divider-onder3
boek 5 tips werkplekleren

Al resultaten behaald met