Digitale leeromgeving – Bresc

Een eigen digitale leeromgeving is herkenbaar voor medewerkers en biedt een overzicht van alle e-learning, opdrachten, aanvullende theorie en oefentoetsen. Ook kun je gericht sturen op de ontwikkeling van medewerkers, doordat je de voortgang goed kan bewaken in de online leeromgeving.

divider-onder-subtiel

Klantervaring: Bresc

Cbt heeft voor Bresc een digitale leeromgeving ontwikkeld die precies aansluit bij de wensen en doelstellingen van het bedrijf. In deze digitale leeromgeving worden de werkprocessen van logistiek en productie tot in de puntjes uitgelegd. De leeromgeving is ingericht in de huisstijl van Bresc. Hierdoor is de omgeving direct herkenbaar voor medewerkers. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van eigen fotografie en film bij de opdrachten in de digitale leeromgeving. Doordat op deze manier de werkelijke werkomgeving afgebeeld wordt, kunnen de werknemers de theorie gelijk toepassen op de werkvloer.

Kijk voor een korte uitleg van Bresc naar het filmpje hieronder

Het resultaat

  • Een overzichtelijke online leeromgeving

  • Gericht sturen op ontwikkeling

  • Voortgang bewaken

  • Altijd compliant

Subtiel-divider-boven

Gratis praktische tips!

E-learning bespaart tijd en geld. Maar hoe zorg je dat e-learning het gewenste resultaat oplevert en niet hetzelfde effect heeft als een boek? Download gratis onze tips en behaal meer resultaat uit je online leeromgeving!

Subtiel-divider-onder3

Al resultaten behaald met